Plata serviciilor prin mandat postal

Dorim sa va oferim un mic ghid pentru plata serviciilor prin mandat postal.
Dupa ce ati facut comanda, dupa cum am explicat intr-un post precedent, veti primi pe adresa de email specificata in momentul comenzii factura proforma aferenta serviciilor comandate. Verificati si in SPAM, deoarece yahoo si alte servicii free claseaza ca mesaje nesolicitate orice email trimis de pe o adresa neagreata de dansii. Daca totusi, nu gasiti proforma in casuta email, accesati contul client, sectiunea Facturile mele si o puteti downloada de acolo. Scoateti la imprimanta aceasta proforma sau notati-va suma totala de plata si numarul facturii. Apoi, la orice punct Posta Romana, solicitati un formular de mandat postal bancar (exemplarul cu textul rosu, imprimat pe carton verde). Completati campurile cerute conform modelului de mai jos:

mandat postal 1

iar pe verso:

mandat postal 2

Va trebui sa modificati campurile cu numele si prenumele dvs, adresa, suma de plata (de pe proforma) in cifre si in litere, ca in exemplul de mai sus. Prezentati acest mandat persoanei de la ghiseu care va va oferi o chitanta de plata. Pentru a va activa comanda cat mai repede, va trebui sa scanati sau fotografiati aceasta chitanta si sa o trimiteti prin email la departamentul comercial
Decizia de a completa la campul destinatar cu numele unei persoane fizice si un cont personal a fost facuta din cauza comisioanelor aferente incasarilor bancare pe societate care sunt foarte mari, pe persoana fizica fiind mult mai mic.

  • 15 utilizatori au considerat informația utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Cum platesc prin PayPal?

1. Autentificati-va cu userul si parola dumneavoastra. 2. Click pe Facturile mele 3. Click pe...

Cum comand?

Toate comenzile se fac online, de pe pagina serviciului dorit. Daca aveti o intrebare prevanzare,...

Domenii gratuite

XENONHOST va ofera  domenii  .ro, .com, .net, .org, .eu, .us, .biz, .info gratuite la...

Modalitate de comanda a serviciilor noastre

// Pentru a putea beneficia de serviciile noastre trebuie sa le comandati, in primul rand....

Plata unui produs comandat prin SMS

Primul pas va fi alegerea produsului pe care dorim sa il achizitionam.In cazul nostru va fi...